jun, 01 2018

Supervisie

Pleun van Vliet superviseert al meer dan 15 jaar de diagnostiektrajecten van de GZ- en KP-opleiding. In 2018 kwam daar supervisie diagnostiek aan psychotherapeuten-in-opleiding bij, alsmede supervisie aan Pro Justitiarapporteurs-in-opleiding via het NIFP. Per 2019 is zij geregistreerd supervisor NIFP.

Algemeen

De supervisie heeft betrekking op diagnostiek bij (jonge) volwassenen aan de hand van gespreks- en testonderzoek, zoals IQ-onderzoek, persoonlijkheidstests, projectief materiaal en (semi-gestructureerde) klachteninterviews, met speciale aandacht voor ethische, contextuele en culturele aspecten, alsmede training in het schrijven van een goed diagnostisch rapport. Zowel beginners als gevorderden zijn van harte welkom.

Voor wie?

Personen die in opleiding zijn tot GZ- of KP-psycholoog, of die de PT-opleiding doen en daarvoor keuzepunten diagnostiek willen volgen, en voor rapporteurs Pro Justitia.

Prijs

Supervisie kan individueel en in duo’s gevolgd worden. De supervisies worden uitsluitend in ‘strippenkaarten’ verkocht van 3, 5 of 10 sessies van ieder 1 contactuur met maximaal 30 minuten voorbereidingstijd, of voor de duur van een opleidingsjaar (23 uur met maximaal 30 minuten voorbereidingstijd per uur).

Strippenkaarten zijn maximaal 1 jaar geldig en dienen voorafgaand aan de sessiereeks te worden betaald.

Strippenkaart Supervisie Individueel Duo
3 sessies € 450,- € 390,-
5 sessies € 675,- € 600,-
10 sessies € 1.200,- € 1.100,-
23 sessies € 2.400,- € 2.200,-

Ervaringen van anderen

error: Content is protected !!