apr, 01 2018

Training & Onderwijs

Pleun van Vliet werkte bijna 20 jaar als universitair docent voor de Universiteit van Amsterdam en 7 jaar voor de Universiteit van Utrecht. Professor Frans Koenraadt beschreef haar als “een begaafd, begeesterd en begeesterend docent”. Onderwijsdirecteur Klaas Visser van de FMG noemde haar “an impassionate lecturer who knows how to get commitment from students and how to challenge them beyond their own expectancies” en roemde haar docentkwaliteiten als “a success from the start”. Een van haar vroegere studenten noemde haar vak Persoonlijkheidsleer “een van de weinige vakken waar denken was toegestaan”.

Pleun van Vliet beschikt over de BKO en werd in 2004 onderscheiden met de Onderwijsprijs van de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen voor haar met studenten ontworpen “Ideale Cursus”. In 2008 presenteerde zij het ontwerp van deze cursus op het 30e jaarlijkse congres van de Division of Teachers of Psychology van de APA in Florida. Zij verzorgt sinds 20 jaar post-doctoraal onderwijs via de RINO Groep, diverse GZ-opleidingen en het Julius Centrum, alsmede trainingen op aanvraag.

Algemeen

Pleun van Vliet geeft momenteel onderwijs/trainingen in:

  • Diagnostiek van intelligentie en persoonlijkheid in het algemeen
  • Diagnostiek van intelligentie en persoonlijkheid in het kader van hoogbegaafdheid (waaronder het HB-protocol “Stretching the Limits” voor WISC-III/V en WAIS-IV-NL)
  • Psychopathologie in het algemeen (classificatie volgens DSM-5 en structurele diagnostiek)
  • Psychopathologie in het kader van hoogbegaafdheid (differentiaal-diagnostiek bij ADHD, ASS, stemmingsklachten, emotieregulatie, angstklachten, trauma en persoonlijkheidsproblematiek)
  • Diagnostiek in het kader van de Pro Justitia-rapportage (forensisch psychologisch onderzoek)

Voor wie?

Opleidingsinstituten en instellingen.

Prijs

Op aanvraag.

Ervaringen van anderen

error: Content is protected !!