Wat ik prettig vind is dat zij echt een sparringspartner is met betrekking tot (complexe) diagnostiekcasussen.

In eerste instantie heb ik voor Pleun als supervisor gekozen vanwege haar ruime ervaring als diagnosticus en docent. Ik vond dat het heel leerzaam kan zijn om begeleid te worden door iemand die ook in de forensische sector veel ervaring heeft. Ik kwam snel na de kennismaking achter dat behalve een bekwame docent is Pleun ook een hele authentieke, oprechte en leuke persoon. Wat ik prettig vind is dat zij echt een sparringspartner is met betrekking tot (complexe) diagnostiekcasussen. Wij volgen samen alle stappen van het proces totdat ‘de puzzel’ afgerond wordt. Pleun is kritisch in het overwegen van ideeën, hypothesen en zij bekijkt altijd een casus vanuit verschillende kanten. Zij heeft goed oog voor de verschillende aspecten in een mensenverhaal.  Ik vind haar daarnaast spontaan en prettig in de omgang waardoor ik mij meer open durf te stellen en ook eerlijk te zijn wanneer ik onzeker ben. Zij heeft veel aanvullende informatie, zoals literatuur over bepaalde testinstrumenten, artikelen en dit helpt om jouw kennis echt te verdiepen. Ik had aan het begin van de opleiding weinig ervaring met diagnostiek en ik vond het prettig om een goede basis te creëren, echt de ‘basics’ goed te leren. Daar heeft mij Pleun echt goed in begeleid. Zij is zeker meedenkend en kan out-of-the-box denken als het gaat om nieuwe manieren om te leren (ik mag ook van haar casussen leren, meekijken etc.). Pleun is zorgvuldig in haar werk en strikt met betrekking tot verslaglegging en het gebruik van de juiste terminologie. Daarnaast heeft zij echt expertkennis op het gebied van IQ-onderzoek en dat vind ik persoonlijk erg interessant. Pleun heeft hart voor haar supervisanten en als zij zelf een training geeft, mag jij als supervisant zonder kosten meedoen! Ik vind haar echt een goede en duidelijke supervisor die echt de drempel naar diagnostiek durven doen kan verlagen! – J. Manova, GZ-psycholoog-in-opleiding, 2018

error: Content is protected !!